Company
Achmea
Type
Vacancy
Location
Leeuwarden
Sector
IT, Marketing Intelligence
Language
Dutch, English
Website
http://www.werkenbijachmea.nl

Description

Werkstudent marketing intelligence FBTO - Leeuwarden
Wil jij de praktische kant van je opleiding ervaren terwijl je ook je master haalt?

De functie
Als werkstudent Marketing Intelligence (MI) help je mee om analyses, rapportages en evaluaties te maken van al onze marketingactiviteiten. Je analyseert de resultaten van portefeuille-ontwikkelingen en doet op basis daarvan verbetervoorstellen. Je werkt met veel data en maakt gebruik van regressiemodellen en attributiemodellen. Ook breng je alle markt- en concurrentie-ontwikkelingen in beeld. Jouw doel is dat je uiteindelijk een 9,5 klantervaring wilt realiseren.

Het profiel
Als werkstudent MI:

  • heb je een kwantitatieve bachelor opleiding afgerond, bijv. Economie of Econometrie
  • ga je starten met een master opleiding of ben je hiermee bezig
  • ben je bekend met SQL,SAS of R

Je houdt van pionieren en durft te experimenteren in het kader van ‘digital first’. Je bent een doorzetter met focus en weet daardoor ingewikkelde analyses & oplossingsrichtingen op een praktische manier te vertalen.
Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
Op de afdeling marketing werk je samen met bijna 30 collega’s in verschillende disciplines aan de doorontwikkeling van FBTO als de e-commerce verzekeraar van Nederland. In het team CustomerDNA & MI werk je samen met 5 andere analisten en 4 marktmanagers. Wij zijn vooruitstrevend als het gaat om data en gaan door waar anderen stoppen. Wij zijn trots op ons merk en zetten de klant graag centraal.

Wij bieden
Een manier om al relevante werkervaring op te doen tijdens je studie. Je komt terecht in een betrokken team waar je veel kunt leren van anderen.
Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering en goede pensioenvoorzieningen. De salarisrange loopt van € 2.480 tot € 3.421 (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. 13e maand, vakantiegeld en winstdeling). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
Het betreft een werkstage voor minimaal 4 uur per week. Je standplaats is Leeuwarden en je kunt per direct starten.

Solliciteren en meer weten?
Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Joyce Harleman, recruiter, op 06 - 20 05 7682 of solliciteer direct. Als je interesse hebt, zien we je sollicitatie graag z.s.m. tegemoet.
Een Pre Employmentscreening en online assessment zijn vaste onderdelen van de selectie.

Back to top
Cancel