Company
Kempen
Type
Internships
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy
Language
Dutch, English
Website
http://www.kempen.nl

Description

Wat ga je bij ons doen?

Ben jij analytisch sterk, klantgericht en leergierig? Lijkt het je leuk om de dynamiek te ervaren van het werken op een dealingroom en ben je geïnteresseerd in de werking van complexe, high-tech financiële producten? Solliciteer dan nu voor een stage bij het Structured Investments team van Kempen Securities!

Gedurende een periode van 3-6 maanden werk je actief mee aan het vervaardigen en beheren van gestructureerde beleggingsproducten en ondersteun je Sales en Trading bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken. Deze omvatten onder andere:

  • Het beheren van het trading book en het boeken van posities
  • Het faciliteren van de secundaire markt door het prijzen van structuren
  • Het vervaardigen van productdocumentatie en het beheren van de website www.kempenmarkets.nl

Tijdens deze meewerkstage maak je intensief kennis met de desk, haar producten en haar klanten. De stage biedt daarom een uitstekende introductie tot derivatenhandel en tot investment banking in het algemeen.

Herken jij je in ons profiel?

Klantgericht werken, initiatief tonen, communicatieve vaardigheden en nauwkeurigheid behoren tot jouw talenten. Je hebt affiniteit met de financiële wereld en bent geïnteresseerd de werking van exotische financiële instrumenten.
Denk jij dat de Kempen cultuur van resultaatgerichtheid, drive en ondernemerschap bij jou past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase;
  • Aantoonbare affiniteit met financiële wereld;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Commercieel;
  • Analytisch;
  • Uitstekende beheersing van het Engels.

Onze organisatie

Kempen & Co kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend kansen krijgen om snel impact te hebben. Kempen & Co biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op boardroomniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij Kempen & Co gebeurt het. Met meer dan 100 ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de klant staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling
Kempen Structured Investments is onderdeel van Securities en is gelegen in de dealingroom van het kantoor. Er werken specialisten die zich bezighouden met het structureren van samengestelde beleggingsproducten voor private banks, particuliere vermogensbeheerders en family capital offices. Vaak gaat het om producten die voor de klant op maat worden gemaakt. Voor het ontwikkelen en prijzen van haar producten maakt de desk gebruik van haar eigen modellen, trading book en technische infrastructuur.

Wat bieden we je?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Kempen & Co een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met ons op.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen, Campus Recruiter.

marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454

Voor meer informatie, klik hier.

Back to top
Cancel