Company
Kempen
Type
Internships
Location
Amsterdam
Language
Dutch, English
Website
http://www.kempen.nl

Description

Wat ga je bij ons doen?

Heb jij interesse in de financiële wereld en affiniteit met Life Sciences (biotech, farma, medische technologie, diagnostiek) en durf jij uitdagingen aan te gaan? Solliciteer nu en werk gedurende 3 tot 6 maanden mee in het Securities Life Sciences Research team.

De Securities Research teams zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde studenten waarbij stagiaires als een volwaardig teamlid meedraaien. Je maakt tijdens je stage sector en bedrijfsanalyses in samenwerking met de research analisten van het team. De resultaten van deze analyses worden onmiddellijk gebruikt in research rapporten die met investeerders worden gedeeld. Gedurende deze intensieve periode zal je de basis onderdelen van effectenbemiddeling je eigen maken en zal je diepgaande kennis vergaren over de Europese Life Sciences sector.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen zoekt studenten met ambitie, drive en bewezen talent. Een economische achtergrond helpt, maar is geen vereiste. Doorzettingsvermogen en een diepe interesse in de financiële wereld echter wel. Wij vragen van onze analisten altijd de uitdaging aan te gaan en voor stagiairs wordt geen uitzondering gemaakt. Zijn resultaatgerichtheid, drive, ondernemerschap en klantgerichtheid jouw kernwoorden? Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase of in de masterfase (scientific or finance/economics);
  • Aantoonbare affiniteit met de financiële wereld en de Life Science sector;
  • Analytisch sterk;
  • Uitstekende studieresultaten.

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Informatie afdeling
In de Dealingroom werken specialisten die zich bezighouden met sales, sales trading en trading. Research is verantwoordelijk voor het proactief vormen van een opinie over de bedrijven in het coverage universe en publiceert rapporten, aanbevelingen en prijsdoelen. Sales houdt zich bezig met het adviseren van internationale institutionele beleggers. Daarnaast organiseren zij onder andere roadshows en seminars wereldwijd en brengen beleggers en management teams van genoteerde ondernemingen samen. Sales trading en trading is waar vraag en aanbod samenkomt en effectenhandel wordt uitgevoerd.

Wat bieden we je?

Van Lanschot Kempen is gericht op mensen. Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden! Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling tegenover. Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marie Louise Thijssen, Graduate Recruiter.
marielouise.thijssen@kempen.nl
020-3489454

Back to top
Cancel