Company
KPMG
Type
Internships
Location
Amstelveen
Language
Dutch, English
Website
http://www.kpmg.com/NL/nl/Werken-bij/Starters/Pages/Introductie-voor-starters-en-studenten.aspx

Description

De functie

De juiste combinatie van strategisch, commercieel en operationeel inzicht is essentieel voor het identificeren en realiseren van waarde in een transactie en is daarom een cruciaal onderdeel van het M&A proces. De Deal Advisory Strategy Group is het gespecialiseerde M&A strategy team van KPMG dat zich richt op het adviseren van private equity en corporate cliënten op strategisch, commercieel en operationeel gebied voor, tijdens en na een transactie.

Als onderdeel van een wereldwijd netwerk van ruim 3.000 transactie specialisten in 150 landen zijn wij in staat om internationale ondernemingen te adviseren en te begeleiden bij ieder type transactie. In Nederland zijn momenteel circa 100 mensen betrokken bij circa 250 transacties per jaar. Bij de Strategy Group werken strategisch adviseurs met financiële en/of operationele ervaring.
Het succes van de Strategy Group komt voort uit een combinatie van een aantal essentiële ingrediënten: een gemotiveerd team van professionals, hoge standaarden, onafhankelijkheid en creatieve oplossingen. In verband met de snelle groei van het team zijn wij op zoek naar uitbreiding op het niveau van stagiaire.

Meeloopstage
Tijdens een meeloopstage doe je voornamelijk praktijkervaring op, dit is dan ook de beste manier om Strategy Group te leren kennen. Je kunt in een aantal maanden daadwerkelijk meewerken aan praktijkopdrachten voor interne en externe klanten van KPMG. Op deze manier doe je vakinhoudelijke kennis op en ontwikkel je in de praktijk diverse vaardigheden, zoals het werken in teamverband.
 

Het profiel

Wij zoeken gemotiveerde, laatstejaars Universitaire studenten, bij voorkeur met een financiële of bèta studie. Je dient minimaal drie maanden full-time beschikbaar te zijn. Startdatum is in overleg.

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd.
 
KPMG is een internationaal netwerk van bedrijven met persoonlijke aandacht voor medewerkers.  We hebben een sterke marktpositie. Onze mensen werken dagelijks intensief samen in een prettige en stimulerende omgeving voor aansprekende cliënten.
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen.
KPMG staat open voor alle talenten. Met de meest uiteenlopende competenties. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Ongeacht je culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Samen pakken we de uitdaging op. Met elkaar. Met de klant.
Gedurende je stage/scriptie zal je dan ook intensief worden begeleid vanuit KPMG.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Solliciteer

Back to top
Cancel