Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
IT
Language
Dutch, English

Description

Afstudeeronderzoek Fraud Detection

Focus op complex onderzoek naar beveiliging van een van de meest complexe transacties.

WO | Afstudeeronderzoek | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeien wij.

Wil je voor je afstudeeronderzoek een uitdaging aangaan op het gebied van beveiliging en machine learning? Bij Belsimpel.nl werk je met de nieuwste technieken en heb je volop ruimte om jezelf te ontplooien.

Je opdracht

Binnen je onderzoek ga je bezig met het ontwikkelen van ons fraudedetectie-systeem. Als grootste online verkoper van telefoons en abonnementen is dit een uitdagende klus: persoonlijke gegevens zijn de basis van een succesvolle aanvraag, maar zijn ook privacygevoelig. Bescherming van onze klanten en de bijbehorende persoonlijke gegevens is daarom een enorme prioriteit. Identiteitsfraude proberen we te voorkomen door frauduleuze bestellingen in het ordersysteem te blokkeren.

Bestaande systemen zijn te basic om aan al onze eisen te voldoen. Het systeem moet immers niet alleen nagenoeg foutloos werken, het moet daarnaast op ontzettend veel factoren tegelijkertijd kunnen letten. Niet zo’n makkelijk verhaal dus. We richten ons daarom op het ontwikkelen van een nieuw systeem, wat zich focust op het gebruik van machine learning, patroonherkenning en dergelijke technieken. Het uitbreiden van bekende patronen naar AI-herkende patronen is een gigantische stap binnen de markt. Zo combineer je een leuk afstudeerproject met een flink aandeel in technologische innovatie. Wellicht heeft jouw project zelfs potentie voor uitbreiding binnen andere teams of bedrijven!

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel.nl eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken! 

               

Volop doorgroeimogelijkheden     Werken in hartje Groningen    Vergroot je (super)krachten        Unieke werksfeer

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.   Op je fiets naar kantoor.  Werk met >300 fanatieke collega's. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde wo-student die een afstudeeronderzoek zoekt waarbij je echt het verschil kunt maken. Bij ons geen afraffelen of quick-fixes; wij gaan elke dag tot het uiterste om het absoluut optimale resultaat te behalen, en jij gaat hierin met ons mee. Daarnaast kun jij goed werken in een teamverband, want je werkt samen met je teamgenoten. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en maak je geen zorgen: daar pas je hartstikke goed bij! 

SOLLICITEER HIER

Back to top
Cancel