Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
IT
Language
Dutch, English

Description

Data Science Traineeship

Zie kansen, bedenk ideeën en stuw onze online marketing naar een hoger niveau. 

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Overzicht, drive & out-of-the-box denken.

Werk jij het allerliefst de hele dag met Excel en word je helemaal wild van een flinke dataset? Dan is de Data Science-traineeship echt wat voor jou. Binnen deze traineeship word jij in twee jaar klaargestoomd tot een ijzersterke data scientist. Je werkt samen met ervaren collega’s van het Data Science-team, die je helpen om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Wat doe je als Trainee Data Science?

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk op onze website: klanten hebben keuze uit zo’n 555 telefoons, 473 abonnementen en 65 bundels. Bovendien hebben we dagelijks duizenden websitebezoekers en hebben we het nog niet eens gehad over de accessoires die klanten kunnen bestellen. Daarnaast staat onze klantenservice elke dag veel klanten te woord, waaruit je ook veel interessante informatie kunt halen. Je kunt je voorstellen dat we hierdoor een gigantische set aan data hebben, waaruit we superveel interessante informatie kunnen halen. Samen met je teamgenoten van Data Science ga je de uitdaging aan om die dataset te temmen.

Je leert werken met de nieuwste analysetools, zodat je het analyseren van data tot in de puntjes onder de knie krijgt. Bij Belsimpel.nl ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag met interessante datasets, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Tijdens de traineeship werk je in drie verschillende teams: Data Driven, Zoekmachine Optimalisatie en Business Development. Tussendoor nemen we de tijd voor het evalueren van de periode, zodat je weer een goede basis hebt om te starten met het volgende onderdeel van je traineeship.

Wat bieden wij?

               

Volop doorgroeimogelijkheden     Werken in hartje Groningen    Vergroot je (super)krachten        Unieke werksfeer

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.   Op je fiets naar kantoor.  Werk met >300 fanatieke collega's. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma in de pocket, bij voorkeur met een bèta-oriëntatie.

  • Excel en jij zijn dikke vrienden en je bent analytisch aantoonbaar ijzersterk.

  • Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen op het gebied van online marketing.

  • Het analyseren van grote datasets is een soort uit de hand gelopen hobby van je.

  • Je hebt een grote affiniteit met webshops.

  • Vrienden zouden je omschrijven als leergierig, een echte teamplayer en iemand die goed leiding kan geven

SOLLICIEER HIER

Back to top
Cancel