Company
Kempen
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Trading
Language
Dutch, English
Website
http://www.kempen.nl

Description

Wat ga je bij ons doen?

Jij weet alles van financiële markten en bent uitstekend op de hoogte van wat er speelt bij jouw institutionele klanten. Het is jouw passie om jouw financiële kennis en je klanten bij elkaar te brengen. Hoe dynamischer de dag, hoe meer jij opleeft in je rol.

Institutionele beleggers zijn iedere dag op zoek naar liquiditeit in verschillende beursgenoteerde bedrijven. Als Junior Sales Trader help je deze institutionele klanten hierbij door onder andere te zoeken naar een tegenpartij om marktimpact van de desbetreffende aandelenorder zo klein mogelijk te houden. Daarnaast vorm je een mening over deze aandelen en informeer je klanten tijdig over belangrijk en relevant nieuws. Om dit proces te optimaliseren, werk je nauw samen met onze Traders, die toegang hebben tot de verschillende Europese handelsplatformen.

In jouw rol volg je de actualiteiten in de financiële markten op de voet. Daarnaast word je dagelijks door de analisten geïnformeerd over de ontwikkelingen bij de verschillende beursgenoteerde ondernemingen die wij bij Securities volgen. Deze informatie en jouw visie vormen samen de basis voor de kwaliteit van jouw dienstverlening aan institutionele klanten.

Over de afdeling

In de Dealingroom werken specialisten die zich bezighouden met adviseren over en verhandelen van aandelen. Research is verantwoordelijk voor het proactief vormen van een opinie over de bedrijven binnen onze niches en publiceert rapporten, aanbevelingen en prijsdoelen. De afdeling Sales adviseert internationale institutionele beleggers en organiseert daarnaast onder andere wereldwijde roadshows en seminars, om beleggers en management teams van beursgenoteerde ondernemingen samen te brengen.

Herken jij je in ons profiel?

Ben jij gek van aandelen, energiek en ondernemend? Wij zoeken kandidaten met minimaal een afgeronde WO-opleiding en - nog belangrijker - aantoonbare affiniteit met aandelen en financiële markten (affiniteit met één of meerdere van onze niches is een pre). Je bent nieuwsgierig en klantgericht. Ook communicatieve vaardigheden en drive zijn belangrijke eigenschappen. Je hebt een winnaarsmentaliteit, je bent in staat snel relaties op te bouwen en een team player. Werkervaring is niet noodzakelijk want wij kunnen je on-the-job opleiden. Daarnaast ben je bereid om af en toe te reizen om wereldwijd klanten te bezoeken en te werken in een dynamische omgeving!

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. We werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

We zijn de challenger van de markt en spelen snel, slim en proactief in op de ontwikkelingen in de markt om onze concurrenten net een stapje voor te zijn. We bouwen aan lange termijn relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen waarin we voor en met onze klanten het beste resultaat behalen. Onze visie staat daarom in het teken van klantverwachtingen waarmaken, maar liever nog overtreffen. Daarbij streven we ernaar om synoniem te staan voor topkwaliteit, uitstekende adviezen en maatwerkoplossingen. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. De cultuur van Van Lanschot Kempen biedt veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Je kunt daardoor direct veel impact maken binnen jouw vakgebied en meewerken aan de toekomst van onze organisatie. Van Lanschot Kempen is gericht op mensen: wij bieden onze werknemers kansen en als je deze weet te pakken, zijn er volop carrièremogelijkheden. Bovendien bieden wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Ben je geïnteresseerd?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Emily Lageveen door te mailen naar e.lageveen@vanlanschotkempen.com of te bellen met 020 354 4600!

Back to top
Cancel