Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Marketing Intelligence
Language
Dutch, English

Description

Drive, ambitie & out-of-the-box denken

Online marketing is één van de belangrijkste drijfveren voor een snelgroeiende telecomwebwinkel als Belsimpel.nl. In deze functie houd je je dan ook bezig met het opzetten en analyseren van Google AdWords-, Facebook en andere socialmediacampagnes. Het analyseren van data is niet alleen de toekomst, het is ook jouw passie.

Wat doe je als Data Driven Online Marketeer?

Als Data Driven Online Marketeer ondersteun je onze marketingactiviteiten door het analyseren van grote datasets. Onze marketing bevindt zich op een topniveau en jij zorgt ervoor dat we dit zo houden. Om elke dag te zorgen voor verbetering, gebruiken we elke dag jouw bevindingen uit de geanalyseerde data voor het opzetten van nieuwe campagnes. Je werkt hierbij nauw samen met Team Marketingplanning & Executie.

Data Driven marketing is booming business. Je werkt dan ook op het randje van innovatie en zorgt ervoor dat we elke dag net een stukje verder optimaliseren. Tijdens je werk is er volop de ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Als jij groeit, groeien wij immers mee. Zo krijg je de kans om echt alles uit jezelf te halen en vanaf dag één het verschil te maken.

Samen met een handjevol collega’s streeft het Data Driven-team er elke dag weer naar om de beste online marketingcampagnes op te zetten. Hiervoor werk je in een team dat grotendeels uit studenten bestaat. Je hebt daarnaast veel contact met de andere Marketing-teams en hebt zo uitgebreid de mogelijkheid om van elkaar te leren - en wij natuurlijk ook van jou.

Zo kan je dag eruitzien

Je start de dag met de Google Analytics-data van afgelopen week. Je krijgt een lach op je gezicht: advertising heeft een flink aandeel geleverd aan de sterke prestaties van afgelopen week. Gelijk analyseer je welke veranderingen hiertoe geleid hebben en dit verwerk je in een nieuw plan. Tijdens de pauze speel je een potje tafeltennis, waarna je met Sander een discussie hebt over de nieuwe Fred-update van Google. Met een koud blikje cola sleutel je aan de dataset voor Facebook-advertising, die je morgen met Jeroen Doorenbos bespreekt. Je wilt de campagne intensiveren, omdat de resultaten veelbelovend zijn. Voordat je naar huis gaat bespreek je met Tijs het plan van aanpak voor de Adwords-campagne met de Samsung Galaxy S8.

Wie ben jij?

  • Je volgt een bèta WO-studie.
  • Je bent minstens 16u per week beschikbaar.
  • Excel en jij zijn dikke vrienden en je bent analytisch dan ook ijzersterk.
  • Je hebt een grote affiniteit met internet en webshops en hebt een commerciële mindset.
  • Je bent leergierig en gaat een uitdaging niet uit de weg.

SOLLICITEER HIER

Back to top
Cancel