Company
KPMG
Type
Vacancy
Location
Amstelveen
Sector
Consultancy
Language
Dutch, English
Website
http://www.kpmg.com/NL/nl/Werken-bij/Starters/Pages/Introductie-voor-starters-en-studenten.aspx

Description

De functie

‘Wil jij impact maken bij bedrijven door middel van data en de nieuwste technologieën?’
Ben jij op zoek naar een continue uitdaging die elke dag en elk project weer anders is? Waarbij je vele verschillende bedrijven kan helpen en nieuwe inzichten kan bieden? Dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!
 
Data is het nieuwe goud. Alleen data op zichzelf heeft weinig betekenis. Binnen deze rol wordt daarom verwacht dat je met jouw creativiteit en analytisch vermogen de juiste informatie maakt van data en deze inzichten op een heldere manier kunt verstrekken. Pas als data wordt omgezet in relevante inzichten ontstaan er mogelijkheden om waarde te creëren. Met sterke en betrouwbare data-analyses, in combinatie met het ontwerpen en neerzetten an de juiste rollen en processen kan jij onze klanten helpen om processen efficiënter te maken, KPI's te verbeteren en risico’s te beheersen.

Het Business Intelligence (BI) team, onderdeel van de Data & Analytics unit, houdt zich bezig met het vertalen van vraagstukken vanuit de business naar de data en andersom. Welke data heb je nodig, hoe kun je deze het beste combineren, er analyses op draaien, de resultaten presenteren aan de business en ervoor zorgen dat accurate data bij de juiste personen terecht komt. Om de beste service te kunnen verlenen aan onze klanten met het gebruik van de nieuwste technologieën zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om het team te komen versterken!

Vanaf dag één word je ingezet op klantprojecten en draag je samen met een team van collega’s bij aan het verbeteren van klantvragen. Je helpt onze klanten met het end-to-end implementeren van BI binnen hun organisatie. Je bent onderdeel van de ontwikkeling van KPI’s, het uitvoeren van data analyses en het bouwen van dashboards. Ook ontwikkelen we op technisch vlak Data Platforms voor optimale integratie tussen data bronnen en reporting tools. Daarnaast help je organisaties met hun toekomstige positie door het definiëren van een BI visie, een strategie en de bijbehorende governance.
 
De functie biedt volop gelegenheid voor zowel persoonlijke als vakinhoudelijke groei. Naast uitdagende klantprojecten bieden we je een uitgebreid (internationaal) opleidingsprogramma, én de mogelijkheid om de op maat gemaakte Data & Analytics Post-Master te volgen aan de Jheronimus Academy of Data Science. Daarnaast zal je deel uitmaken van een jong en enthousiast team met een gemiddelde leeftijd van rond de 28 jaar! Borrels, dim summen, karten en meer horen er allemaal bij!

Het profiel

 

  • Je hebt een MSc opleiding afgerond in een van de volgende vakgebieden: (technische)  bedrijfskunde, economie & informatica, bedrijfskundige informatica, business information management, econometrie.
  • Je beschikt over nul tot drie jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met leidende BI tools (PowerBI,Qlik, etc.) is een pré.
  • Programmeer ervaring is een pré (SQL, Java, HTML, PhP, Python, R).
  • Je bent gedreven en beschikt over een ondernemersmentaliteit.
  • Je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug.
  • Je beschikt over een uitstekend analytisch en conceptueel denk vermogen.
  • Je bent communicatief vaardig en een teamplayer.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

 Ben je leergierig, initiatief rijk, creëer je graag kansen, en ben je proactief in het zien en oppakken van werk? Dan maken wij graag kennis met jou!

Ons aanbod

Ons aanbod

KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in Audit, Tax en Advisory. Met een heldere visie, sterke waarden en gedreven mensen willen we onze solide positie verder verstevigen. Wij zijn ambitieus, deskundig en internationaal georiënteerd. KPMG wordt internationaal erkend als leider op het gebied van Data & Analytics.
 
Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij KPMG. Met gerichte training, opleiding en coaching helpen we onze medewerkers te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je dan ook een uitstekend pakket aan primaire en secundaire (een leaseauto, laptop, smartphone, onkostenvergoeding en een premievrij pensioen) arbeidsvoorwaarden afgestemd op de laatste ontwikkelingen in de markt. Verder worden er vele verschillende evenementen georganiseerd, zoals borrels, voetbaltoernooien en de jaarlijkse ski-reis!
 

Meer informatie en solliciteren

Investeer in jezelf. Kom bij KPMG.
Ben jij die betrokken, analytische consultant die in hoog tempo veel leert? En wil je het verschil maken voor gerenommeerde bedrijven, financiers en overheden? Dan maken we graag kennis met je. Voor meer informatie kan je opnemen met Margot van der Bijl, recruiter (vanderbijl.margot@kpmg.nl).
 
Meer informatie en solliciteren
De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het doorlopen van onze KPMG Talent Pitch. We sturen je een bevestigingsmail met een link die je naar het platform leidt. In deze online experience geven we je een realistisch beeld van hoe het is om bij KPMG te werken, en zullen we met behulp van online testen en games verder onderzoeken in welke mate jouw profiel een goede match is met de rol waarop je hebt gesolliciteerd. Ook komt jouw motivatie aan de orde, je hoeft in eerste instantie dus geen motivatiebrief te uploaden, maar alleen jouw CV. Aan het einde van de experience krijg je direct een deel van je resultaten terug gekoppeld!

Back to top
Cancel