Company
EY-Parthenon
Type
Internships
Location
Rotterdam
Sector
Consultancy
Language
Dutch, English
Website
https://www.parthenon.ey.com/po/en/careers/parthenon-ey-careers

Description

 

Associate Intern:

Als stagiair word je beschouwd als volwaardig lid van het projectteam. Je werkt afhankelijk van de duur van het project aan een of meerdere opdrachten in allerlei sectoren. De ene keer analyseer je productmarktcombinaties voor een voedselproducent, de andere keer zoek je kostenbesparingen voor een internationaal transportbedrijf. 

EY-Parthenon is op zoek naar stagiaires die onze teams kunnen versterken. Wij vinden talent, toewijding en enthousiasme belangrijker dan een specifieke academische achtergrond. Wij zijn op zoek naar mensen met een originele geest die gedreven, scherp en volwassen zijn. Je hebt aanleg om in teamverband te werken en je beschikt over een positief kritische houding. 

Centraal in onze projecten staat altijd dat je een haalbare oplossing vindt voor een bedrijfseconomisch belangrijke vraag voor de cliënt. Wij werken zeer gericht, alleen aan écht zinvolle vragen en vaak aan de hand van hypotheses. Op allerlei manieren probeer je vervolgens alle relevante, feitelijke informatie boven tafel te krijgen. Je praat met je team en met cliënten, doet interviews en enquêtes maar ook storechecks en modelanalyses. De bevindingen analyseer je met je team om tot antwoorden te komen. Uiteindelijk presenteer je het advies aan de cliënt. Het werken in teams maakt dat je voortdurend van elkaar leert.

Wat bieden wij?

·         Een uitstekende stagevergoeding.

·         Een leaseauto, mobiele telefoon en een laptop.

·         Steile leercurve.

·         Energieke en enthousiasmerende omgeving.

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs-) economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Back to top
Cancel