Company
PwC
Type
Company events
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Financial Risk Management
Language
Dutch, English
Commences at
12 February 2018
Finishes at
12 February 2018
Website
https://www.pwc.nl/nl/carriere.html

Description

Ladies in Deals

Je bent een ambitieuze, jonge vrouw. Klaar om als professional de M&A wereld te veroveren. Maar hoe haal je optimaal rendement uit jouw vrouwelijk talent? Kom dinsdag 12 februari 2019 naar Ladies in Deals en laat je vanaf 14:00 uur inspireren tijdens een high tea op een unieke locatie in Amsterdam.

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Onze Deals partner Jessica Lombardo zal jullie vertellen over haar ervaring en carrière in Deals. Je kunt haar tijdens de high tea al je vragen stellen en spreken met verschillende PwC-professionals, van trainee tot partner. Zo kom je alles te weten over hoe het is om te werken als consultant bij PwC. Maak kennis met inspirerende spreker Jamie Li. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Meld je nu aan!

Wil jij één van de 25 beschikbare plaatsen bij Ladies in Deals bemachtigen, meld je dan uiterlijk maandag 4 februari aan. Het evenement is in het Nederlands.

Back to top
Cancel