Company
EY
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Actuary
Language
Dutch, English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

Description

De fiscale gevolgen van de verhoging van de pensioenleeftijd, de vergrijzing van de bevolking, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, big data, cyber- en privacy issues die van invloed zijn op schadeverzekeraars en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar EY Actuarissen zich mee bezig houdt. Voor deze adviesgroep zijn we op zoek naar nieuwe (aankomende) advisors. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!
Jouw uitdaging
Jij werkt in multidisciplinaire teams samen met o.a. belastingadviseurs, juristen, risk managers en IT-adviseurs van EY. Je vindt het een uitdaging om te werken met mensen van diverse achtergronden. Afhankelijk van je interesse (schade, leven, analytics, pensioenen, asset risk management) adviseer je over verschillende financiële vraagstukken. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld de inrichting en waardering van financiële producten en derivaten, risk en capital measurement en management, risicomanagement voor pensioenen, de (nieuwe) pensioenregeling of de waardering van pensioenverlichtingen of optiebeloningen in de jaarrekening. Je houdt je bezig met financiële en actuariële modellen en je ondersteunt EY audit teams  onder meer bij het controleren van de solvabiliteitspositie van verzekeraars.
Jouw verantwoordelijkheden
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van financiële instellingen rondom verzekeringen, pensioenen en andere financiële diensten. Jij bent in staat om actuariële onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen aan collega’s en de klant. Daarnaast zorg je dat je up-to-date blijft over de veranderende wet- en regelgeving binnen de financiële markt. Je houdt van dynamiek en afwisseling, want door het werken op verschillende opdrachten en met verschillende teams, is geen dag hetzelfde. Je bent iemand die zichzelf omschrijft als doortastend, ondernemend en communicatief vaardig. Tot slot vind je het een uitdaging om op internationaal niveau te werken.
Dit ben jij
Herken jij jezelf in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:
 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd in een WO opleiding econometrie, wiskunde, business analytics of actuarial sciences;
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je hebt een proactieve, flexibele en positief kritische werkhouding en je houdt van diepgang en diversiteit in je werk; 
 • Je hebt interesse in de financiële sector en actuariële vraagstukken op het gebied van schade, leven, pensioenen, analytics, zorg of asset risk management;
 • Je bent klantgericht en internationaal georiënteerd;
 • Je bent een teamspeler, beschikt over een analytisch denkvermogen en hebt vernieuwende ideeën;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. 
Jouw carrièremogelijkheden bij EY
Bij EY staat jouw ontwikkeling voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis en ervaring, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:
 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Sonia de Graaf, Recruiter, via sonia.de.graaf@nl.ey.com of  +31 6 15349164 Wil je meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande link.
 
Make your mark. Apply now.
 
Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een assessment en een Pre Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma's, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.
Back to top
Cancel