About Alliander

Bepaal zelf je toekomst

Klinkt interessant? Dat is mooi, want het kan bij Alliander. Een traineeship bij ons: alle ruimte voor jouw energie. We geven jou als hbo of wo-afgestudeerde de kans om je talent volop te benutten binnen een van onze traineeships. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Een traineeship bij Alliander

Denk je na over een traineeship? Wij bieden je een uniek traineeship waarin je je opdrachten zelf bepaalt. Zo flexibel dat het programma minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar duurt, afhankelijk van jouw keuzes. Je geeft jouw carrière helemaal zelf vorm.

Je start in een traineeklas met 16 mede-trainees en samen doorloop je het programma. Op die manier bouw je meteen een netwerk op, iets waar we sowieso goed in zijn bij Alliander. Je krijgt (technische) trainingen, een opleiding bij de Baak en een talent manager die je begeleidt tijdens je traineeship.

Dé sector van het moment

De energiesector is boeiend én booming! Want niet alleen wij praten over de energietransitie en duurzame inzet van energie, heel Nederland praat met ons mee. En dat maakt je werk bij Alliander extra spannend. Dus als je op zoek bent naar een beetje spanning in je werk dan zit je goed bij het meest energieke bedrijf van Nederland, welkom bij Alliander!

Hebben we je interesse gewekt en wil je bij ons aan de slag? In oktober zijn er met 16 ambitieuze kandidaten gestart. In april start onze volgende groep. Wil je daar bij zijn? Meld je snel aan om onderdeel te zijn van deze selectie!

Bekijk #TRAINEESVLOGGEN

Back to top
Cancel