Website
http://www.ey.com/NL/nl/Home

About EY

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van advisory, transactions, assurance en tax. Onze 220.000 mensen delen wereldwijd dezelfde waarden en staan voor kwaliteit. Wij maken het verschil door onze mensen, onze klanten en de samenleving te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. EY wil marktleider zijn en blijven.

Ons aanbod voor starters
EY biedt je de ideale omgeving om je capaciteiten te gebruiken en verder te ontwikkelen. Binnen advisory werken gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines. Van strategieontwikkeling tot strategie executie binnen alle bedrijfskundige kolommen en in verschillende sectoren. De omgeving van organisaties is sterk aan verandering onderhevig, zij moeten acteren op de toenemende globalisering en technologische ontwikkelingen. Organisaties moeten zich continue blijven ontwikkelen om de prestaties op peil te houden én om deze prestaties te verbeteren. Onze adviseurs adviseren op C-level bij Fortune top 500 bedrijven o.a. op gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions. Jouw specialisatie hangt uiteraard af van je capaciteiten en interesses. Het advieswerk is uitdagend en multidisciplinair. Opdrachten ontstaan vaak op C-level, waardoor de opdrachten conceptueel van aard zijn. Je moet analytisch sterk zijn, inlevingsvermogen hebben en op interpersoonlijk vlak goed ontwikkeld zijn. EY investeert in je. Wij stimuleren onze adviseurs om een relevante Postdoc opleiding te volgen. Afhankelijk van je specialisatie kan dat bijvoorbeeld een CFA, APICS, RA, RE, RC of RO zijn.

Profiel
Als startend adviseur bij EY heb je een afgeronde masteropleiding Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Technology of Management, Mathematics, Econometrics, Information Management, Informatics, Information Science, Actuarial Science, Economics, Finance of Business Administration. Daarnaast heb je je tijdens je studie aantoonbaar in de breedte ontwikkeld door bijvoorbeeld bestuursfuncties, vrijwilligerswerk, sport of inhoudelijke bijbanen.

De selectieprocedure
We nodigen je uit om via één van de vele evenementen kennis met ons te maken. Of te reageren op één van de vacatures op onze website. De selectieprocedure bestaat uit een online assessment en twee tot drie gesprekken met HR en de business. Kijk op http://www.ey.com/NL/nl/Careers voor actuele opportunities of neem direct contact op met Isabel Vermeulen, Recruiter Advisory via 06 21 25 26 80 of per mail isabel.vermeulen@nl.ey.com.

Facts & figures

Hoofdkantoor EY Nederland Rotterdam
Aantal medewerkers EY Nederland 4.200
Aantal medewerkers EY global 190.000
Aantal medewerkers EY Advisory Nederland 600
Aantal medewerkers EY Advisory global 41.000
Aantal jaarlijks aan te nemen academici EY Advisory Nederland 100-120
Aantal stageplaatsen academici EY Advisory Nederland 50-80
Back to top
Cancel