Website
https://www.igh.nl/nl/carriere/

About IG&H Consulting & Interim

Het is niet alleen wat je meebrengt, maar vooral wat je achterlaat. Bij ons én bij onze klanten. Met authenticiteit, lef en vakmanschap streven wij ernaar een onuitwisbare indruk achter te laten door organisaties te verbeteren. En daarmee de hele sector. Werken bij IG&H betekent deel uitmaken van een hecht team van bijna 120 professionals. Met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren. Je krijgt de kans om impactvolle projecten te doen voor toonaangevende ondernemingen. Geef je het maximale van jezelf, dan krijg je bij ons het maximale terug.

Bij IG&H zijn we leidend in de digitale transformatie van toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg. Vanuit ons inspirerende hoofdkantoor in Utrecht en op de werkvloer bij onze klanten helpen wij hen in hun transitie naar een volledig klantgerichte organisatie. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal, maar juist de mensen.

Persoonlijke ontwikkeling en continu verbeteren 

Wij zien consultancy als topsport. Elke dag een stap verder. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en doen er alles aan om ons verder te ontwikkelen. Dat zie je terug in ons talent management programma (NRC Carrière Held 2017). Wij besteden veel aandacht aan trainingen en coaching, zodat je optimaal kunt groeien. Dat vereist ook een goede balans tussen werk en privé. IG&H’ers zijn als geen ander actief met vrijwilligerswerk, (top)sport, muziek en/of hun gezin.

Zacht op de mensen, hard op de feiten

Wij geloven dat in­houd, proces en mens onderling zijn verbonden. Bij elk project krijgen deze drie elementen onze aandacht. Dat doen we op onze eigen manier. Via een unieke werkmethode: Make Strategy Work. Onze Make Strategy Work (MSW) werkmethode vormt het DNA van ons bureau. In alles wat we zeggen en doen. Dat dit bewezen succesvol is blijkt uit ons portfolio aan grote corporates en de hoge tevredenheidscores bij zowel onze klanten als onze medewerkers.

Transparantie geeft vertrouwen

Geef je het maximale van jezelf, dan krijg je bij ons het maximale terug. Dat kan volgens ons alleen als er een goede vertrou­wensrelatie is. Daarom vinden wij transparantie ook zo belangrijk. Dat zie je terug in ons kantoor, in ons salarishuis, in onze klanttevredenheid en in onze open feedbackcultuur.

Meer weten over werken bij IG&H? Lees verder op: https://www.igh.nl/nl/carriere/
 

 

 

Back to top
Cancel