Sector
Consultancy, Data Science
Required language
Dutch
Location
Amsterdam

About ITDS

Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de slag. Maar ook de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen. En deze natuurlijk ontwikkelen. Je volgende stap? Dat is in een uitdagende markt waar de kansen voor het oprapen liggen. En bij een organisatie waar je het maximale uit jouw potentieel kan halen. 

Ga met ons de uitdaging aan
Bij ITDS bieden we je deze uitdagingen en kansen. En draait alles om jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is geen mooi praatje, we menen het. Vastgelegde paden? Daar doen we niet aan. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Met deze expertise ga je het verschil maken bij grote namen in de financiële dienstverlening. 

Wie we zijn? 
ITDS is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende nationale en internationale verzekeraars banken en pensioenfondsen. Met een team van meer dan 400 specialisten in Nederland, Polen en Portugal, werken we aan uitdagende projecten. Op het snijvlak van data, technologie, wetgeving en digital marketing zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

Werken bij ITDS
Als consultant bij ITDS beschik je over een scherpe geest en aarzel je geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wilt iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Naast dat we keihard werken, hebben we ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We padellen, doen mee aan hardloopevents en we organiseren jaarlijks een skitrip. 

Geïnteresseerd naar meer? Bekijk dan onze vacatures op onze website: Je vindt het hier. Of je kan direct contact opnemen met Campus Recruiter Fleur via +316 29 09 32 15, of stuur een mail naar f.geelen@itds.nl. Wij nemen je mee in de wereld van Business Consultancy!

Back to top
Cancel