Website
http://www.kpmg.com/NL/nl/Werken-bij/Starters/Pages/Introductie-voor-starters-en-studenten.aspx
Sector
Consultancy
Language
Dutch, English

About KPMG

Over KPMG
KPMG biedt accountancy- en adviesdiensten aan uiteenlopende organisaties. Van controle- en adviesopdrachten aan (beursgenoteerde) multinationals tot de nationale of regionale ‘middenmarkt’ die onze totale dienstverlening inschakelt. Het spectrum is breed, de uitdagingen talrijk. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 162.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 3.200 actief, verdeeld over 12 kantoren. KPMG wil de norm zijn in de sector; de absolute top in Nederland in de professional services. We zijn altijd op zoek naar jong talent met dezelfde ambitie.

…over onze cultuur
Bij KPMG vind je gedreven en ambitieuze collega’s die aandacht voor elkaar hebben en gericht zijn op samenwerking in plaats van persoonlijk gewin. Integere professionals die elkaar in hun waarde laten en respect hebben voor elkaars persoonlijkheid en vakmanschap. Die combinatie van passie en ambitie aan de ene kant en teamgeest en collegialiteit aan de andere kant maakt KPMG bijzonder. We bouwen samen aan het succes van ons bedrijf.

Aan de slag als consultant
Bij KPMG Advisory begin je als consultant en start je direct met uitdagende adviesopdrachten voor verschillende organisaties. Daarbij lever je op diverse gebieden een bijdrage aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je universitaire studie en interesse kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe financiële- en operationele risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. De keuze is aan jou. Waar je ook voor gaat: kansen genoeg om samen met je collega’s aan iets moois te bouwen.

Kennismaken
We zijn voortdurend op zoek naar talent. Naar mensen die gedreven en betrokken zijn en het beste uit zichzelf willen halen door heel goed samen te werken. En die kwaliteit, professionaliteit en integriteit hoog in het vaandel hebben staan. Jij brengt talent, gedrevenheid en interesse, wij zorgen voor de beste mensen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en onbegrensde opleidingsmogelijkheden. Heb jij een kwantitatieve, technische, bedrijfskundige en/of een IT achtergrond? Dan maken we graag kennis met je.

Meer informatie
Ga naar www.kpmg.com/nl/werkenbij of mail naar recruitment@kpmg.nl. Daarnaast zijn er nog andere manieren om met ons in contact te komen. Denk bijvoorbeeld aan een (afstudeer)stage, of onze internationale Business Course. We hebben ook regionale activiteiten, vaak in samenwerking met studieverenigingen. Een overzicht van alle activiteiten en contactmogelijkheden vind je op onze site.

Back to top
Cancel