Website
www.werkenbijsincerius.nl
Sector
Corporate Finance
Required language
Dutch, English

About SINCERIUS

OVER SINCERIUS

Bij SINCERIUS draait het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data zodat onze klanten een goed onderbouwde keuze kunnen maken bij de financiële uitdagingen die ze tegenkomen. Met ons compacte team van professionals kunnen wij altijd snel schakelen, de juiste risico’s afwegen en aandachtspunten signaleren die er werkelijk toe doen. 

Fusies en overnames (M&A)

De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames (M&A). Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komt SINCERIUS in beeld. Een koper of verkoper wil vaak snel weten met welke onderliggende winstgevendheid, financiële risico’s en kansen hij of zij in zijn waardering en onderhandeling met de tegenpartij rekening moet houden. Dit brengen wij in kaart met onze financiële due diligence onderzoeken; diepgaande analyses van operationele en financiële data over de historische prestaties en positie van het bedrijf en van de toekomstverwachtingen. Met behulp van Business Intelligence programma’s brengen we de uitkomsten in kaart.

Dé financiële due diligence boutique van Nederland

SINCERIUS is dé financiële due diligence boutique van Nederland en betrokken bij meer dan 100 deals per jaar. We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. Sinds 2013 zijn wij bijna elk jaar genomineerd voor de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor’. In 2018 hebben we gewonnen en in 2019 zijn we twee keer genomineerd. Ook zijn we aangesloten bij het gerenommeerde wereldwijde Eight International Netwerk.

We staan voor onafhankelijk, pragmatisch en, zoals de naam al zegt, oprecht advies. Met onze efficiënte inzet, zonder overbodige randzaken, dringen wij snel tot de kern door. En dat advies geven we op onze eigen kenmerkende wijze:

De ‘SINCERIUS way of working’

Deze ‘way of working’ houdt in dat we in compacte teams werken, met altijd een hoge partnerbetrokkenheid. En van die hoge partnerbetrokkenheid profiteert niet alleen de klant, maar ook jij. Van onze ervaren managers, consultants en partners leer je alle fijne kneepjes van het vak.

We zijn een ambitieuze boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, betrokkenheid, ondernemerschap en plezier.

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard. 
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in. 
  • We zijn in staat om met een efficiënte inzet, snel tot de kern door te dringen.
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar. 
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.

De steile leercurve

Je ontwikkeling en groei krijgen een extra boost door ons opleidingsprogramma. Een op maat samengesteld programma waar jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Die leerdoelen bepaal je zelf. We helpen je om ze te identificeren en te formuleren en ze met behulp van je collega’s, een externe coach of praktische trainingen te halen. Daarnaast word je de eerst 2 maanden aan een buddy gekoppeld bij wie je met al je vragen terecht kan. 

Onze opdrachtgevers

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder andere Mentha Capital, Gilde Healthcare, Torqx Capital Partners, NIBC Mezzanine & Equity Partners, Rabo Private Equity en ING Corporate Investments.

Are you getting the full picture?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Naar mensen die gedreven, analytisch en communicatief vaardig zijn. Mensen die snel tot de kern doordringen en oog voor detail hebben. Jij brengt ons talent, ambitie en interesse, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne en gedreven collega’s.

Heb je een economische, kwantitatieve, bedrijfskundige en/of een bèta achtergrond of zit je in de masterfase? En heb je affiniteit met het analytische aspect van M&A? Dan maken we graag kennis met je. 

Meer informatie

Bekijk onze vacatures op https://www.werkenbijsincerius.nl/ of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Back to top
Cancel