About Storm Digital

Storm Digital is een growth marketing agency gevestigd in Amsterdam en Groningen. Werkzaam  met zo’n 100 talenten vanuit alle digital marketing disciplines, zorgen wij voor een gedegen en  explosieve groei voor mooie merken met grote ambities. Zo werken we onder andere voor klanten  als ABN AMRO, KLM, VW, Rituals en Uber.

Wat we doen

Marketing is digital geworden. We zijn ervan overtuigd dat je alleen succesvol kunt zijn wanneer  technologie, data en creatie bij elkaar komen. Growth marketing ​focust zich op het realiseren van  groei buiten de traditionele silo’s van marketing.​ De kracht zit hem in de combinatie van alledrie  de elementen. Voor zowel de gehele marketingstrategie als voor specifieke campagnes.  

Vanaf maart 2019 is Storm Digital onderdeel geworden van Accenture Interactive. Accenture  Interactive is dé experience agency in Nederland. Wij stellen marketeers in staat om hun klanten  een end to end customer journey aan te bieden. Wij zijn daarmee een ‘creative agency, technology  powerhouse en business consultancy’ all in ​01​.

Wat wij jou bieden?

Een kickstart in je digital carriere. Werken bij Storm Digital betekent ervaring opdoen aan de  frontlinie van digital marketing. Waar je de kans krijgt om direct te werken aan uitdagende,  innovatieve cases van verschillende topmerken en samen te werken met talentvolle en ervaren  vakidioten die jou graag de kneepjes van het vak leren. We snappen dat je het belangrijk vindt om  jezelf continu verder te ontwikkelen. Dat vinden wij ook. Je krijgt daarom de vrijheid om diverse  trainingen te volgen in één of meerdere specialismen. Om je groei extra te stimuleren ontvang je  maandelijkse coaching door een ervaren collega.

Wat breng jij mee?

Je hebt een bovengemiddelde interesse in data, technologie en marketing en bent gedreven om  onze klanten hierin te laten excelleren. Je bent op zoek naar een omgeving waar er altijd ruimte is  om te groeien en waar je het beste uit jezelf kunt halen. Je bezit daarnaast een echte go-getter  mentaliteit en wacht niet op kansen die voorbij komen, je creëert ze zelf. Ben je klaar om je  digitale carrière te starten? Begin met groeien en kom werken bij ​Storm Digital. 

Back to top
Cancel