Website
http://www.datatalents.nl/

About EY VODW

VODW is sinds 1983  uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde bureaus van Europa, met een eigen crew van meer dan 100 professionals.

Met ons team brengen we een mix van expertises bij u aan tafel: van strategen en experts op het gebied van strategie, innovatie, data science, customer experience, digital en commerciële organisatieontwikkeling tot ervaren branchespecialisten en interim marketing professionals. In elk VODW project werken we in teams naar een concreet resultaat. We hanteren een aanpak waarin scherpe analytische keuzes, creatieve oplossingen en succesvolle realisatie nauw samenhangen

De combinatie van hoofd en hart

Creativiteit en analyse gaan in onze projecten hand in hand. Een grondige analyse in combinatie met ‘out-of-the-box’ ideeën. Altijd met de klant en markt als vertrekpunt. Op zoek naar de vraag achter de vraag; wat beweegt klanten echt?

Denken en doen!

Creatieve ideeën maken we tastbaar door prototypes en schetsen. Het direct realiseren van quick wins en proof-of-concepts zijn onderdeel van de aanpak.  We begeleiden de complete implementatie op basis van ervaring en competenties.

Teamwork

Onze mensen werken binnen trajecten intensief samen in teamverband met directie en medewerkers van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we voor nieuwe toegevoegde waarde en energie binnen organisaties. Waarbij we zowel inspireren, adviseren, realiseren, opleiden en coachen.

Altijd ‘bottom line’ resultaat

Onze inzet moet altijd leiden tot een helder resultaat in de markt. Het leveren van concreet resultaat staat dus centraal in onze aanpak. We werken dan ook graag met resultaat afhankelijke beloning.

Back to top
Cancel